header foto header foto header foto header foto header foto
 

Kom bij de zaalcommissie!

Vacatures Nieuws afbeelding

5-7 De zaalcommissie is dringend op zoek naar versterking. Met de huidige bezetting is het niet mogelijk om aankomend seizoen vanuit CMHC mee te doen aan de zaalcompetitie. 

Lees verder

Training met nieuwe teams

Jeugd Nieuws afbeelding

22-6 Beste Junioren,
Er komt bijna een einde aan dit gekke seizoen. De definitieve indeling van de teams is zo goed als rond en om elkaar alvast (beter) te leren kennen, zal er de laatste twee weken, van 29 juni tot en met 10 juli in de nieuwe samenstelling worden getraind.

Lees verder

Muziek op onze velden

Mededeling Nieuws afbeelding

18-6 Weet jij nog wat de afspraken zijn?
Gezellig met elkaar op het veld... lekker hockeyen... een beetje dollen... wat muziek op de achtergrond... wat harder wellicht... nog wat meer volume... 
Helaas, zonder een vergunning is het afspelen van muziek op onze velden niet toegestaan. Niet tijdens de training en niet rond de wedstrijd. 

Lees verder

Update indeling nieuwe teams 9 juni 2020

Hockey Nieuws afbeelding

9-6 De nieuwe teamindeling is voor alle teams, behalve de Meisjes B-lijn, gereed voor het komende seizoen. Er is, ondanks dat e.e.a. anders dan normaal verliep vanwege de beperkingen die in de sportwereld golden vanwege de Corona pandemie, toch zo zorgvuldig mogelijk gehandeld om tot de beste indeling te komen. Hierbij was het in 2019 club-breed aangenomen nieuwe indelingsbeleid de basis.

Lees verder

Keeperstraining 2020-2021 door Pi-Academie

Hockey Nieuws afbeelding

17-6 Komend seizoen start op CMHC de keepersschool, geleid door Pia de Wolf van de Pi-Academie.
Pia is een zeer ervaren keeper en heeft gekeept in Nederlands A en B en bij diverse clubs in Dames 1. Andere clubs in de regio waar de Pi-Academie actief is zijn Nijmeegse MHC, Gorinchemse HC Rapid, MHC Bemmel, HCOB in Elst en de Kromhouters in Tiel.

Lees verder

Bestuursfunctie beschikbaar!

Vacatures Nieuws afbeelding

5-7 Passen de kwaliteiten ‘overzicht’ en ‘opgeruimd’ bij jou? Dan is deze bestuursfunctie wat voor jou!

Lees verder

Vrijwilliger BBQ

Evenementen en feesten Nieuws afbeelding

20-6 Beste vrijwilligers,
Graag willen wij iedereen bedanken die zich heeft ingezet om de club ook dit jaar weer draaiende te houden. Op wat voor manier jij je dan ook hebt ingezet, namens CMHC waarderen wij jouw inzet enorm! Zonder vrijwilligers geen CMHC!

Lees verder

 
Wedstrijdschema Lid worden Clubcompetitie
 

- Sponsoren -

- Instagram -