header foto header foto header foto header foto header foto
 

Wie o wie wil helpen...

Algemeen Nieuws afbeelding

12-10CMHC is een actieve club van spelende leden, jong en oud, maar ook van ouders die op allerlei wijzen de club een warm hart toedragen. Elke zaterdag rijden deze ouders hun kroost naar uitwedstrijden, zijn drukdoende als coach of trainer van hun kind en zijn ook actief als barhulp of barcoach. Hartstikke mooi! Wij zijn blij dat jullie dit allemaal belangeloos doen.

Lees verder

CMHC Veterinnen DA zoekt versterking!

Hockey Nieuws afbeelding

10-10Ben jij die bloedfanatieke middenvelder? Scoor jij als een duveltje uit een doosje? Of zorg je er liever voor dat er geen bal in de buurt van onze cirkel komt?
Waar je ook het liefste in het veld staat... CMHC Veterinnen DA is op zoek naar jou! 

Lees verder

Datum ALV verplaatst naar 19 november

ALV Nieuws afbeelding

3-10De eerstkomende Algemene Ledenvergadering (ALV) van onze vereniging was gepland voor 15-10. Aangezien het opmaken van een jaarrekening veel tijd heeft gekost is het bestuur niet in de gelegenheid geweest een concept-begroting op te stellen. Daarnaast staat nog een grote klus voor de deur: het versturen van de contributie nota’s. Ook dat kost het bestuur veel tijd. Daarom is besloten de datum van

Lees verder

Doe mee en word ook scheidsrechter bij onze club!

Hockey Nieuws afbeelding

26-9 Zonder scheidsrechters geen hockey! Het belang van goede scheidsrechters bij een hockeywedstrijd zal niemand ontkennen. Het goed begeleiden van een wedstrijd is een leuke maar ook lastige taak.
 

Lees verder

Plan uw zaterdagbardienst bijna van start!

Bar & Keuken Nieuws afbeelding

5-10 Zoals vorige maand al aangekondigd gaat er wat veranderen t.a.v. de zaterdag!  Voor ouders/verzorgers van (jongste) jeugdleden wordt het binnenkort mogelijk om zichzelf voor de zaterdagbardienst in te plannen. Eenvoudig... gewoon met de app!

Lees verder

CMHC LISA App: Be connected... stay connected!

App en website Nieuws afbeelding

3-10Sinds enkele weken maken we bij CMHC gebruik van de een nieuwe versie van de CMHC LISA App. Vrijwel ieder lid en ouder heeft deze belangrijke update inmiddels geïnstalleerd.  Soms komt het echter voor dat de app niet lekker werkt. De oplossing? Gewoon weer een update activeren via de App Store (Apple) of Google Play Store (Android) en inloggen met je lidnummer en wachtwoord.

Lees verder

CMHC “rekent af” met cash

Bar & Keuken Nieuws afbeelding

28-8 Afgelopen seizoen was het al niet meer mogelijk om op de zondag of doordeweekse dagen met cash geld af te rekenen. Dit is dermate goed bevallen dat het bestuur besloten heeft dit verder door te voeren. Vanaf 1 oktober zal CMHC "afrekenen” met cash. Dit houdt in dat vanaf dat moment alleen met een bankpas (PIN of contactloos) kan worden afgerekend. Aan de bar kan dan ook niet meer op de

Lees verder

 
Wedstrijdschema Lid worden Clubcompetitie
 

- Sponsoren -

- Instagram -