header foto header foto header foto header foto header foto
 

Keeperstrainingen starten eerste week maart

Jeugd Nieuws afbeelding

19-2Nu het zaalhockeyseizoen ten einde is zijn de veldtrainingen weer begonnen. De keeperstrainingen starten na de krokusvakantie. Dit is de eerste week van maart.Lees verder

Spaar voor gepersonaliseerde clubartikelen

Sponsoring Nieuws afbeelding

16-2
Vanaf  maandag 17 februari  gaan wij samen met PLUS Giel Smits Culemborg een bijzondere samenwerking aan .  Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze PLUS supermarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen!

Hoe spaar je mee?

Lees verder

CMHC meisjes D1 zaalkampioen 2019/2020

Jeugd Nieuws afbeelding

16-2 Zondag 16 februari was het zover; Meisjes D1 speelde hun laatste twee wedstrijden van het zaalhockeyseizoen in de 2 e klasse.
Eén overwinning was genoeg voor het kampioenschap. Onder het toeziend oog van vele supporters werd met goed spel de eerste wedstrijd tegen Maarssen direct gewonnen met 4-1. Er kon feest gevierd worden.

Lees verder

CMHC JB1 kampioen in de zaal 2019-2020

Jeugd Nieuws afbeelding

16-2De jongens van de JB1 zijn ongeslagen kampioen geworden in de eerste klasse. 
Gefeliciteerd met deze mooie prestatie!

Lees verder

Open dag CMHC zondag 22 maart

Evenementen en feesten Nieuws afbeelding

13-2Iedereen (jong en oud) kan op zondagmiddag 22 maart kennismaken met de club en de verschillende speel- en trainingsmogelijkheden van hockey. Op deze middag (van 13.00-16.00uur) zijn veel vrijwilligers aanwezig die je alles kunnen vertellen over de sport en over de club. De open dag is een mooie kans om te ervaren hoe leuk deze teamsport is. Je kunt plaatsnemen op het terras om een

Lees verder

CMHC (gedeeltelijk) rookvrij vanaf maart 2020!

Algemeen Nieuws afbeelding

3-2 CMHC is met ingang van de 2 e  helft van het buitenseizoen (gedeeltelijk) rookvrij!
Tijdens de ALV van maandag 7 oktober werd het besluit genomen: besloten is dat onze club van maandag t/m zaterdag rookvrij wordt tot 22:00u. Op zondag mogen rokers slechts op het verhoogde terras aan de kant van veld 3 op onze accommodatie hun sigaretje roken. Het rode vlak op de plattegrond

Lees verder

Ingedeeld als zaalwacht? Lees hier alles!

Hockey Nieuws afbeelding

23-11 Om de wedstrijden in de zaal in goede banen te leiden, worden ouders ingedeeld als zaalwacht. Maar wat moet je dan doen?

Lees verder

Teamacties: CMHC gaat voor mooi nieuw scherm!

Algemeen Nieuws afbeelding

3-2 CMHC wil door middel van teamacties gaan sparen voor een nieuwe beamer of tv scherm, zodat we filmavonden voor de jeugd kunnen organiseren of (hockey)wedstrijden kunnen uitzenden.
 
Bedenk leuke actie

Lees verder

 
Wedstrijdschema Lid worden Clubcompetitie
 

- Sponsoren -

- Agenda -

Nog geen agenda punten.
bekijk de agenda

- Instagram -