header foto header foto header foto header foto header foto
 

Gezocht: leden voor jubileumcommissie

Evenementen en feesten Nieuws afbeelding

13-10 CMHC bestaat over 3 jaar (op 25 oktober 2022) 50 jaar. Hiep hiep hoera! Om dit feit feestelijk te vieren, zoekt het bestuur van CMHC mensen (leden en/of niet leden) die tezamen met elkaar jubileum activiteiten willen organiseren. Je kunt dan denken aan wedstrijden, clinics, toernooien, maar ook aan een feest en/of receptie. Ook moet natuurlijk aan financiering cq sponsoring van een aantal

Lees verder

Besluiten en mededelingen Algemene Leden Vergadering

ALV Nieuws afbeelding

11-10 Afgelopen maandag 7 oktober was het weer ALV. Tijdens deze vergadering werden de volgende besluiten genomen:


Lees verder

CMHC zoekt een vertrouwenscontactpersoon (M/V)

Algemeen Nieuws afbeelding

11-10 Wegens vertrek van de vorige vertrouwenscontactpersoon is CMHC per direct op zoek naar een nieuwe vertrouwenscontactpersoon (VCP). Een VCP is binnen de sportvereniging het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten. De VCP is ook degene die het preventief beleid opzet binnen de

Lees verder

Update Hockeyclinic C en D jeugd zaterdag 19 oktober a.s.

Jeugd Nieuws afbeelding

10-10 Beste C- en D-jeugdspeler, beste ouders!
In overleg met het bestuur en de  Technische Commissie (TC) van onze club hebben we besloten een andere invulling te geven aan de Waterskills – Hockeyclinic.
Het is een ééndaagse clinic geworden en vindt plaats op zaterdag 19 oktober a.s. De prijs bedraagt € 30,00 incl. t-shirt en lunch!

Lees verder

We kijken terug op een G-weldig feest!

Evenementen en feesten Nieuws afbeelding

5-10 Vrijdag 4 oktober was het G-weldig feest: Disco dansen, bier pongen, polonaise......heel veel lol en gezelligheid in het clubhuis met de G-hockeyers en andere feestgangers met een beperking. Wat was het een mooi feest.....op naar de volgende keer!


Lees verder

Ben jij beschikbaar als barhoofd?

Bar & Keuken Nieuws afbeelding

5-10 Beste CMHC-er, beste ouder/verzorger,

Bar & keuken van CMHC worden gerund door vrijwilligers.

Lees verder

Plan uw zaterdagbardienst!

Bar & Keuken Nieuws afbeelding

22-9 Met de start van het nieuwe seizoen is ook de bar weer volledig operationeel. Belangrijk dat de barbezetting dan op orde is. Bij deze de oproep om je als ouder voor de bardienst in te plannen! Het barrooster is tot en met 23 november bekend. Nu nog de bezetting!

Lees verder

 
Wedstrijdschema Lid worden Clubcompetitie
 

- Sponsoren -

- Instagram -