header foto header foto header foto header foto header foto
 

Kom in actie voor de gehandicaptensport!

Sponsoring Nieuws afbeelding

9-1 Als trainer van onze G-teams heeft de gehandicapten sportbond mij gevraagd om met CMHC mee te doen aan de landelijke actieweek van 31 maart tot 6 april.

Collecte

Lees verder

Steun jij Benjamin in zijn actie voor Kika ?

Algemeen Nieuws afbeelding

30-12Benjamin Hepkema, keeper van 8E1, heeft de afgelopen jaren zijn haar laten groeien voor het goede doel. Na 2,5 jaar sparen is zijn haar onlangs afgeknipt en gedoneerd om er een pruik van te maken voor mensen met de kanker.
Tijdens zijn actie is hij vaak voor een meisje aangezien. Dit deerde hem niets, want hij had het doel voor ogen. Zijn lange haar voor Kika! 

Lees verder

CMHC gaat verbouwen!

Hockey Nieuws afbeelding

30-12 Jawel, komend jaar zal het sportterrein van CMHC aanzienlijk op de schop gaan. Althans, als het aan CMHC en het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Culemborg ligt. Afgelopen 11 december heeft het College namelijk aan de gemeenteraad voorgesteld om investeringskredieten in 2019 beschikbaar te stellen waarmee CMHC de beschikking krijgt over twee nieuwe watervelden.

Lees verder

Trainingsschema zaalhockey

Hockey Nieuws afbeelding

16-11 Het trainingsschema voor het zaalhockeyseizoen 2018-2019 is nu definitief. De trainingen in de zaal starten op maandag 26 november.
Woensdag 5 december is er GEEN training.
De trainingstijden komen zoveel mogelijk overeen met de trainingstijden op het veld en worden in de meeste gevallen ook door dezelfde trainer gegeven.


Lees verder

Knallen met die ballen op zaterdag 19 januari

Evenementen en feesten Nieuws afbeelding

9-1Zaterdag 19 januari gaan we weer knallen met de ballen! Gezellig met elkaar het nieuwe jaar inluiden.

19.30uur: ontvangst met bubbels
20.00uur: starten met hockeyen
Na het hockeyen sluiten we af met een gezellige borrel.
Kosten: € 5,- per persoon Opgeven: via een mail naar [email protected]Lees verder

Wordt CMHC de meest duurzame club van Nederland?

Algemeen Nieuws afbeelding

4-1 CMHC heeft aanzienlijk ge├»nvesteerd op duurzaamheid .  Met de installatie van meer dan 100 zonnepanelen en het aanbrengen van LED-verlichting op de velden en in het clubhuis, wordt er een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd. Tijdens afgelopen ALV heeft de penningmeester al de eerste positieve resultaten laten zien. Naast het thema energie , wordt ook langs de thema's inkoop ,

Lees verder

Nieuwe versie CMHC Huishoudelijk Reglement beschikbaar

ALV Nieuws afbeelding

2-1Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 10 december 2018 zijn de voorgestelde aanpassingen op het Huishoudelijk Reglement (HR) goedgekeurd. Een versie van het HR is te vinden via de website van CMHC: ' Onze vereniging > Statuten, Reglementen en Procedures ', of via LISA Team: log in via de website en ga naar ' Club > Documenten > Reglementen '.

Lees verder

Historisch overzicht bestuurders CMHC

Algemeen Nieuws afbeelding

30-12Zo nu en dan verschijnt er nieuwe informatie op onze website. Wat wel eens vergeten wordt is dat CMHC een lange geschiedenis kent en al in 1960 is opgericht. Op onze website  is hierover meer te lezen. 

Lees verder

CMHC start unieke spaaractie samen met PLUS Giel Smits

Sponsoring Nieuws afbeelding

28-11  
Samen met PLUS Giel Smits gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: met deze actie steunen we onze clubkas.
Wat gaan we doen:
- We gaan van iedere speler een unieke spelersfoto maken

Lees verder

Zaalwacht: wat wordt er dan van mij verwacht?

Hockey Nieuws afbeelding

16-11 Elk thuisspelende team levert twee zogenaamde zaalwachten. Deze zaalwachten zien toe op een ordelijk verloop van de wedstrijden en de wisseling van de teams. De begeleiders van de teams delen de ouders in voor de zaalwacht.
Sta jij ingedeeld als zaalwacht? Lees dan de instructies hieronder goed door!

Lees verder

 
Wedstrijdschema Lid worden Clubcompetitie
 

- Sponsoren -

- Instagram -