header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Teamacties

Gedurende het seizoen verwachten we van ieder team dat zij middels een teamactie geld inzamelen voor onze vereniging.

Teamacties kunnen heel divers van opzet zijn. Denk bijvoorbeeld aan: koekjes of pannenkoeken bakken, warme chocomelk, haren vlechten, nagels lakken, soep verkopen, statiegeldflessen inzamelen. Alle opbrengsten zijn voor de club.

Wees met teamacties niet concurrerend met de bar. Er kan niet via de kassa van de bar worden afgerekend. Je zal een eigen kas moeten bijhouden.

De uiteindelijke opbrengst van een teamactie kan je op zaterdag wel bij de bar afgeven. Laat even weten dat dit een teamactie betrof en welk team zich hiervoor heeft ingezet. De barcommissie zal dit geld apart houden en de penningmeester hiervan op de hoogte stellen. 

Bij voorkeur vindt de teamactie plaats op onze vereniging, maar dit mag natuurlijk ook buiten de poorten van ons sportterrein. Alle kleine beetjes helpen en met elkaar maken we CMHC een boeiende en vooral ook bloeiende vereniging.

Wat er met de alle opbrengsten wordt gedaan, wordt aan het einde van het seizoen bekend gemaakt.

Heb je een teamactie en datum in gedachte, meld dit dan eerst via [email protected]. Het zou jammer zijn als drie teams op hetzelfde moment cakejes aan het verkopen zijn.