header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsor mogelijkheden

Met zo'n 600 leden en een fraaie accommodatie heeft CMHC een aanzienlijk bereik in Culemborg en omstreken. Diverse sponsoren hebben dit al ondervonden. Wellicht dus ook iets voor u!

Al voor een klein bedrag kunt u CMHC sponsoren. Er zijn verschillende manieren waarop dit kan. Meer weten over onze sponsormogelijkheden? 
Neem contact op met onze sponsorcommissie via [email protected].

Eén van de mogelijkheden betreft teamsponsoring. Een hockeyteam sponsoren is een leuke manier om de aandacht op uw bedrijf te vestigen! De mogelijkheden voor teamsponsoring zijn in deze folder in te zien.

  • Het beeldmerk / logo van CMHC kan alleen na schriftelijke toestemming van het Bestuur worden gebruikt. Wilt u het beeldmerk / logo op bijvoorbeeld kleding, sportmaterialen, reclamematerialen of posters gebruiken, overleg dan eerst met de sponsorcommissie.
  • Vanaf 1 september 2018 speelt CMHC in een nieuw clubtenue haar thuis- en uitwedstrijden binnen de regio Midden Nederland. Onze vaste shirtsponsoren ABN AMRO en Henk Scholten Volvo zullen op de borst en linkermouw verschijnen. Er is nog ruimte op de rug of rechterarm om te sponsoren. Dit kan per team, per lijn, per leeftijd of voor de hele club worden gerealiseerd. Lijkt het je leuk de shirtjes van het team van je kind te voorzien met je bedrijfslogo? Interesse om een senioren team te sponsoren? Nu is de kans! We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.