header foto header foto header foto header foto header foto
 

Sponsoracties

Diverse sponsoren bieden gedurende het seizoen bijzondere acties aan (activatieprogramma’s). Voor CMHC zijn de volgende acties beschikbaar:

Volvo
Volvo Cars Nederland B.V. is al sinds 1994 jaren official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, zijn er ondertussen vele samenwerkingsverbanden tussen lokale Volvo-dealers en de hockeyclubs. Zo ook voor CMHC in samenwerking met Volvo Henk Scholten!

Wat houdt deze regeling o.a. in?
Er wordt een bonus van € 1.000 uitgekeerd aan CMHC zodra een lid of de ouder van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of leaset bij de Volvo Club-dealer (Henk Scholten Culemborg). Mocht je van plan zijn een Volvo aan te schaffen, of dit reeds hebben gedaan, laat Henk Scholten Culemborg dan weten dat je (ouder van een) lid bent van CMHC en informeer ook de sponsorcommissie!

ABN AMRO
ABN AMRO heeft een zogenaamd activatieprogramma beschikbaar gesteld. Hiermee kunnen diverse clinics en andere activiteiten georganiseerd worden. CMHC organiseert jaarlijks 2 tot 3 boeiende events. En dat allemaal gericht op de hockeysport!

Bavaria
De Barcommissie beheert het contract met Bavaria. In dit contract is een aantal afspraken gemaakt t.a.v. materiële en immateriële ondersteuning. Niet alleen leuk voor de financiële positie van de vereniging, maar zeker ook voor de leden!

Hockeygear.eu
Hockeygear.eu is de exclusieve partner van CMHC voor het leveren van (bedrukte) teamkleding. Wil je als team in samenwerking met een sponsor met een professionele uitstraling het veld op, dan kan Hockeygear.eu helpen bij de keuze uit het uitgebreide assortiment teamkleding. De mogelijkheden voor teamsponsoring zijn in deze folder in te zien.

Vanaf het eerste contact tot uitlevering wordt je geholpen. Heb je interesse? Maak deze dan kenbaar via [email protected]. Je kan ook vrijblijvend contact opnemen met Tim Bevers via [email protected] of via 06-38554377.