header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Website en communicatie

Officiële communicatie
CMHC gebruikt diverse communicatiekanalen:
- CMHC website
- CMHC app
- Nieuwsbrief
- Facebook
- Instagram


Heb je nieuws te melden, foto's , zie je een foutje op de website, of heb je andere suggesties ? Stuur een mail naar [email protected]

Teampagina
En was je al bekend met de mogelijkheden van de teampagina? Achter de inlog  kan je bij je eigen teampagina. Wellicht wel handig indien je over het gebruik binnen je team goede afspraken maakt. Je coach, teammanager, of andere enthousiaste ouder wil vast een deel van de teampagina beheren. Op de teampagina kunnen wedstrijdverslagen, foto’s en andere teaminformatie gedeeld worden. Houdt wel rekening met afspraken zoals die in de Gebruiksvoorwaarden zijn opgenomen. 


Persoonlijke inlog
Ieder lid krijgt de beschikking over een persoonlijke inlogcode. Met deze code kan je inloggen op ons besloten gedeelte van de website www.cmhc.nl onder 'Inloggen' en de CMHC Clubapp.

Met deze inlogcode wordt heel veel informatie gedeeld. Denk bijvoorbeeld aan je teaminformatie, wedstrijden, trainingen, andere CMHC afspraken, aan-/afwezigheid, teamverslagen, en nog veel meer.

De inlogcode is ook belangrijk voor coaches, trainers en scheidsrechters. Bijvoorbeeld vanwege het Digitaal Wedstrijd Formulier.

De CMHC Clubapp is gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store. Zoek naar "LISA Hockey".