header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Accommodatie

Het beheer van de accommodatie is een verantwoordelijkheid van het bestuurslid Interne Zaken. Voor schade, defecten, vragen en suggesties doet een mail naar [email protected] soms wonderen !


De toegang tot het terrein, clubhuis en kleedkamergebouw is aan regels gebonden. Dit geldt ook voor de verstrekking van sleutels. Het sleutelplan ligt hieraan ten grondslag. Alleen onder bepaalde voorwaarden kunnen sleutels verstrekt worden. 
Voor vragen kan contact worden opgenomen via [email protected].


Ieder jaar wordt de benodigde veldcapaciteit opnieuw vastgesteld. Teams kunnen op de toegewezen trainingstijden en wedstrijdtijden op de velden van CMHC terecht. Is er buiten de reguliere tijden behoefte om een training of oefenwedstrijd uit te voeren, neem dan eerst contact op met het wedstrijdsecretariaat.

Sproeien Veld 1, 2 & 3
Veld 1 en 2 zijn watervelden, Veld 3 is een semi-waterveld. Een beregend veld voorkomt blessureleed en beperkt slijtage van de toplaag. Sproei het veld dus met regelmaat – bij wedstrijd, bij training … bij ieder gebruik!

De sleutels zijn te vinden in het berging van de veldverlichting of achter de bar. Aan de sleutels is een korte gebruiksinstructie bevestigd. Breng de sleutels direct retour nadat de installatie is opgestart! Wacht niet tot het sproeiprogramma is doorlopen.


CMHC heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en heeft hiervoor aanzienlijke investeringen gedaan. Zo zijn het clubhuis en velden 2 en 3 uitgerust met LED-verlichting en worden bezoekers van het clubhuis via een beeldscherm geïnformeerd over de energiebesparing.

Gebruik van de veldverlichting kost energie… veel energie. Ga er dus verstandig mee om!
  • Zet verlichting alleen aan op het moment dat het noodzakelijk is
  • Schakel een half veld in op het moment dat er op een half veld getraind wordt
  • Schakel de verlichting uit zodra het veld verlaten wordt
  • Schakel de wedstrijdverlichting alleen in bij wedstrijden. Bij training is de trainingstand voldoende

Het parkeerterrein is toegankelijk voor bezoekers van CMHC en KC Culemborg.
Parkeren is alleen toegestaan in de daartoe aangewezen vakken!

Mocht het parkeerterrein vol zijn, kan buiten het terrein in de parkeervakken rond de flats worden geparkeerd. Hier zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar.

Parkeren is NIET toegestaan:
  • In het gras
  • Op de stoep
  • Op de toerit rond het clubhuis (vrijhouden i.v.m. toegankelijkheid hulpdiensten)
  • Langs de gevel van het clubhuis (alleen voor alleen laden/lossen vertrekkende teams)

Op het terrein mogen honden alleen aangelijnd rondlopen. Voor onze viervoeters is toegang tot het clubhuis helaas niet mogelijk.
Bezoekers van de Kynologenclub Culemborg, de buren van CMHC, dienen via de buitenzijde van veld 1 naar de vereniging te lopen. Hierbij wordt het terrein schoon achtergelaten.

Gevonden voorwerpen kunnen worden afgegeven bij de wedstrijdtafel (Carla’s Corner) of aan de bar. Vanwege hygiëne kan gevonden kleding of hockeyuitrusting niet achter de bar worden bewaard. Deze wordt in een box achter de wedstrijdtafel tijdelijk opgeborgen. Waardevolle zaken als brillen, sieraden, sleutels, geld, passen, en dergelijke worden achter de bar bewaard en aan het einde van de bardienst goed opgeborgen. De barcommissie zal trachten de eigenaar te achterhalen.

Na een speelweekend wordt gevonden kleding en hockeyuitrusting opgeslagen door de materiaalcommissie. Voor vragen kan men terecht bij [email protected].