header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Tenue CMHC

Met ingang van het hockeyseizoen 2018-2019 is CMHC een mooie samenwerking aangegaan met
 
Hockeygear.eu is onze huisleverancier voor alle hockeybenodigdheden en natuurlijk ons nieuwe tenue!

Het officieel voorgeschreven clubtenue van CMHC bestaat uit:
dames/meisjes:
  • een rood/wit shirt inclusief opdruk van hoofdsponsors;
  • een witte rok met CMHC embleem;
  • rode kousen met CMHC embleem.

heren/jongens: 
  • een rood/wit shirt inclusief opdruk van hoofdsponsors;
  • een witte broek met CMHC embleem;
  • rode kousen met CMHC embleem.

Dragen officieel CMHC clubtenue verplicht?
Jazeker! De KNHB stelt het dragen van het clubtenue tijdens het spelen van wedstrijden verplicht. Dit geldt voor alle categorieĆ«n - vanaf Jongste Jeugd tot en met de Veteranen/Veterinnen. Ook indien je als Trimmer een wedstrijd tegen een andere club speelt is ons clubtenue ook noodzakelijk. Met de introductie van het fraaie The Indian Maharadja tenue kan het oude clubtenue niet meer worden gebruikt! 

Overigens... wist je dat ook het dragen van scheenbeschermers en een bitje verplicht is? Wel zo veilig!

Uittenue
Bij uitwedstrijden dient de kleur van het shirt en kousen duidelijk af te wijken van die van de ontvangende vereniging. Veelal kan het thuistenue worden gebruikt, maar soms dient bij een uitwedstrijd een ander shirt en kousen te worden aangetrokken.
CMHC kent geen verplicht voorgeschreven uittenue. Hier dienen binnen het team afspraken over te worden gemaakt. Via Hockeygear.eu kunnen ook het uitshirt en uitkousen worden aangeschaft, maar hier geldt geen verplichting vanuit de vereniging.

Verkrijgbaarheid CMHC kleidinglijn en andere hockeybenodigdheden
Het The Indian Maharadja clubtenue is alleen online verkrijgbaar via www.hockeygear.eu. Een korte bestelinstructie kan je hier vinden. Wil je eerst een outfit passen voordat je bestelt? In ons clubhuis zijn pasmaten beschikbaar.

Overige kleding uit de CMHC-kledinglijn (uittenue, sweatpants, hoodies, jacks) is ook via de bestelsite van Hockeygear.eu verkrijgbaar. Daarnaast vind je hier een breed assortiment van diverse hockeyartikelen van vele bekende merken. 

Voor enkele hockeyartikelen als clubkousen, bitjes en zeempjes kan je overigens direct in het clubhuis terecht. 

Keepershirts (vanaf D-categorie) worden door de Materiaalcommissie verstrekt.

Teamtenue en extra sponsoruitingen
Identieke trainingspakken of extra sponsoruitingen op clubshirt voor je team? Naast het officiƫle clubtenue zijn er nog talloze mogelijkheden. Er is nog voldoende ruimte op de rug en rechterarm om een team, een lijn, een leeftijd of zelfs de hele vereniging te sponsoren. Navigeer even naar onze sponsoracties voor meer informatie.

Hockeygear.eu als sponsor
Aangezien Hockeygear.eu tevens sponsor is van onze vereniging, geldt dat CMHC-ers naast het prijsvoordeel bij een nieuwe aankoop ook indirect voordeel hebben van de samenwerking. Deze sponsorbijdrage wordt namelijk ingezet om de aanschaf van algemene hockeymaterialen als trainingsballen en cornermaskers te bekostigen. Al met al een mooie samenwerking!